Kundetilfredshet


 

Hvis noen for 10 år siden hadde fortalt meg at jeg skulle oppnå det jeg har gjort per i dag, hadde jeg bare snøftet og gått.  HVIS JEG KAN, SÅ KAN DU OGSÅ!

Adrian har de siste årene hatt en rekke foredrag rundt om i landet, og oppdragsgiverne strekker seg fra skoler til sykepleierforbund til de større mediehusene. Nedover på siden her ser du noen av tilbakemeldingene Adrian har fått.

Det er kort mellom høydepunktene når Adrian står på scenen. Her får du triste tårer og krampetakende latter i skjønn forening, sammen med et solid budskap.

Adrian. Vi var alle mektig imponert over din historie og ditt foredrag idag. Hva du har oppnådd er fantastisk. Åpenhet er viktig! Jeg tror dette var en oppvekker for oss alle. Og din historie viser at alt er mulig! Presentasjonen var særdeles bra! Med humor og selvironi ble dette et av de beste foredragene vi har hørt på lenge! Stå på! Din historie er utrolig viktig. Åpenhet, klare mål og det å oppleve mestring er viktig for alle mennesker. Du viser at det går an, respekt!
I mitt daglige virke som miljøterapeut har jeg fått anledning til og bli introdusert for Adrian. Han fortalte i sitt foredrag om sitt liv med Tourettes syndrom, med de utfordringer som følger. Ved å bruke en humoristisk tvist med en alvorlig undertone forteller han hvordan det er å leve med diagnosen i en «normal» tilværelse, og hvordan man kan endre noe som i utgangspunktet er negativt til noe utelukkende positivt.
 Adrian forteller historien sin på en naturlig måte, slik at man umiddelbart forstår at hans meget synlige diagnose er en del av ham og hans naturlige fremtoning. Budskapet i foredraget og måten han gjennomførte det hele på var med på å sette diagnosen i skyggen - samtidig som den ble en del av hans personlighet.
 Som paneldeltaker i en referansegruppe i ASVL (Arbeidsgiverforeningen for Vekst- og attføringsbedriftene) spilte jeg ham inn som foredragsholder ved ASVLs landskonferanse på Fornebu i mars 2016. Her gjennomførte han en variant av sitt foredrag som var godt tilpasset det segmentet som utgjorde tilhørere i konferansen, og foredraget ble meget godt mottatt.
 Jeg kan på det sterkeste anbefale Adrian Lund som foredragsholder eller aktør der det skulle være behov for innspill og aktivitet til inspirasjon for andre mennesker.
Tusen takk for et kjempe flott foredrag. Er tante til en gutt på snart 10 år, som har Tourettes og adhd. Ditt foredrag hjalp meg til og bedre forstå hvordan det er å ha diagnosen. Kjente meg desverre igjen i det du sa om å be person om å roe ned ticsene, mye kremting for tantegutten min... Skulle ønske søsteren min hadde fått hørt deg... og lærere i skolen.. Både de og mange flere kunne hatt god læring i å få høre på deg, for forståelsen hos lærere er desverre ALT for dårlig. På nytt... tusen hjertelig takk 🙂 Ønsker deg masse lykke til videre ! 
Adrian Lunds foredrag gir deg et dypdykk ned i hvordan det er å leve med Tourettes syndrom. Han tar deg med på en reise gjennom livet med tourettes, fylt med motgang og oppturer – en beskrivelse som er dekkende for mange av de menneskene våre medlemsbedrifter bistår på veien til ordinært arbeid og varig tilrettelagt arbeid (VTA). Adrian Lund er dyktig på å formidle sitt budskap og treffer deg midt i hjertet.

Er dette interessant for noen du kjenner? Spre gjerne ordet :)